NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Enjoy kids homemade pizza evening

Zelfgemaakte pizza avond voor kinderen

Het organiseren van een zelfgemaakte pizza avond is leuk voor alle leeftijden. Het is een leuke manier om tijd door te brengen met je kinderen, de activiteiten op school te bespreken en hun creativiteit te stimuleren. Dus waarom zou je niet eens per week een pizza avondje organiseren?

Voordat je begint moet je niet vergeten om het recept op een vel papier aan de muur of op een prikbord te hangen. Je kunt het zelfs als een menukaart van een restaurant presenteren.

Zet alle basis ingrediënten klaar (bloem, gist, zout, olijfolie en water) of koop kant en klare pizzabodems. Doe de favoriete ingrediënten van je kinderen in aparte schaaltjes (mozzarella, ham, olijven, verse basilicum, etc…) en zorg dat er een ruime keuze aan groenten is. Vergeet niet de tomatenpuree van Del Monte klaar te zetten, het belangrijkste ingrediënt voor een lekkere pizza!

Geniet van je pizza avond en vergeet niet dat fruit en groenten onderdeel zijn van een uitgebalanceerd dieet en ons helpen om gezond te blijven. Daarom is het belangrijk om er iedere dag voldoende van binnen te krijgen.

x