NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Toast met peer en geitenkaas

Voor:
5 PERS.

Cooking Time:
40 minutes

Ingrediënten:

• 10 sneden brood
• 3 eetlepels zachte geitenkaas
• 1 blik DEL MONTE® halve peren op sap (415 g), in schijfjes gesneden
• Enkele takjes tijm
• 2 theelepels honing
• 1 witte ui, in halve ringen gesneden
• Olijfolie, om te bakken

Bereidingswijze:

1)Verwarm een pan met wat olijfolie op een middelhoog vuur en karamelliseer de uien. 2)Begin met het fruiten van de ui en schep regelmatig om. Bak verder op een laag vuur gedurende 20 tot 30 minuten, tot de ui goudbruin is. De ui zal hierdoor zoeter smaken. 3)Neem een sneetje brood en smeer in met een laagje zachte geitenkaas. Leg hierop enkele schijfjes peer, enkele blaadjes tijm en werk af met wat honing. Dek af met een ander sneetje brood. 4)Grill de croque/tosti gedurende enkele minuten, tot het brood mooi goudbruin is. Serveer onmiddellijk.

Meer lekkere recepten

x