Onze website maakt gebruik van cookies, waaronder eventueel ook cookies van derden, om reclame te sturen die voor u relevant is. Voor meer informatie over welke cookies we gebruiken en waarom, klik hier. Als u verder gaat op onze website, nemen we aan dat u deze cookies accepteerd.

OK

Kaneel yoghurt pannacotta met mandarijnen

step1Laat de gelatine blaadjes een paar minuten in koud water weken. Breng in een sauspannetje de slagroom met de suiker aan de kook.

step2Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine blaadjes goed uit en voeg ze toe aan de slagroom en roer goed door. Voeg de kaneel en de yoghurt toe.

step3Roer tot een glad mengsel. Verdeel over de eenpersoonsvormpjes en laat ze afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast. Giet de mandarijnen af. Schep ze om met het limoensap en de vanillesuiker.

step4Haal de pannacotta uit de vormpjes en serveer ze met de mandarijnensalade.

Ingrediënten

  • 2 blaadjes gelatine
  • 450gr slagroom
  • 300gr suiker
  • 1 tl kaneel
  • 450gr yoghurt
  • 1 blikje Del Monte® mandarijnen op sap 321gr
  • Sap van 1 limoen
  • 2 tl vanillesuiker

Onze selectie

  • Del Monte Europe Light Mandarin with Artificial Sweetener
    Mandarijnpartjes Light
  • Mandarijnen op Vruchtensap