NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Kebabs met ananas en varkensvlees

Voor:
8 PERS.

Ingrediënten:

• 2 el balsamico azijn
• 1 teentje knoflook, geperst
• 60ml olijfolie
• 450-700gr varkenslende, in blokjes
• 1 Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas of 1 literblik Del Monte® ananas schijven, in stukjes
• 60ml ketchup
• 2 el wijnazijn
• 2 el bruine suiker
• 2 el sojasaus
• 1 tl sesamolie
• Prikkers, van hout of metaal

Bereidingswijze:

1)Meng de balsamico azijn, olijfolie en knoflook in een kom. 2)Schep de blokjes varkenslende om met de marinade. Zet afgekoeld in de koelkast en laat een nacht of minimaal enkele uren marineren. Meng in een andere kom de ketchup, azijn, bruine suiker, sojasaus en sesamolie tot een zoetzure saus. 3)Haal de varkenslende uit de marinade en zet de marinade apart. Rijg het vlees om en om met de stukjes ananas aan de prikkers. 4)Bestrijk de kebabs met de marinade en grill ze. Voeg eventueel tijdens het grillen nog wat marinade toe voor een vollere smaak. 5)Grill tot het vlees gaar is. Bestrijk de kebabs in met een deel van de zoetzure saus in en grill nog 1 minuut. 6)Serveer de kebabs met de rest van de zoetzure saus.

Onze selectie

You might also like

x