NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Kokos-vanille fruitsalade

Voor:
2 PERS.

Ingrediënten:

• 225gr Del Monte® aardbeien, gehalveerd
• 180gr Del Monte® Cantaloupe meloen, in blokjes
• 225gr Del Monte® druiven, rode of witte
• 225gr Del Monte® Gold Extra Sweet ananas, in stukjes of 1 blik Del Monte® ananas stukjes op sap 432gr, afgegoten
• 1 Del Monte® kiwi, gepeld en in plakjes
• 1 Del Monte® banaan
• 60gr geschaafde amandelen
• 110gr kokos in schilfers
• 110gr magere vanille yoghurt
• 2 eetlepels vloeibare honing

Bereidingswijze:

1)Meng het fruit in een grote kom. 2)Roer in een apart kommetje de yoghurt en honing door elkaar. 3)Voeg het yoghurt-honing mengsel toe aan het fruit en schep om. Zet het 1 uur afgedekt in de koelkast. 4)Strooi de kokos en geschaafde amandelen vlak voor het serveren over de fruitsalade.

You might also like

x