NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Panini met gegrild fruit en brie

Voor:
4 PERS.

Ingrediënten:

• 200gr Del Monte® Gold® Extra Sweet ananas, zonder kern en in plakken of 1 blik Del Monte® Ananas schijven op sap 820gr
• 5 Del Monte® perziken in plakjes, of 1 blik Del Monte® Perziken halve op sap 820gr
• 1 zak rucola sla
• 1 brie, in plakjes
• 1 focaccia brood
• 6 roma tomaten, in plakken
• 2 sjalotjes
• 2 tenen knoflook, gepeld
• 2 eetlepels verse basilicum
• 150cl rode wijnazijn
• 75cl olijfolie
• Zout en peper

Bereidingswijze:

1)Voor de bereiding van de vinaigrette: Grill de tomaten, sjalotjes en knoflook. Pureer 4 van de 6 tomaten. Voeg de rode wijnazijn en olijfolie in een dunne straal toe en breng op smaak met zout en peper. 2)Snijd de overige 2 tomaten in blokjes en snijd de basilicum in dunne reepjes. Voeg toe aan de vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper. 3)Voor het broodje: grill de plakken ananas en perzik. Snijd daarna de ananas ringen doormidden. 4)Snijd de focaccia in vierkanten van circa 10 x 10 cm. Snijd ieder vierkant schuin doormidden, halveer ze en leg ze met de snijkant op de grill. Schep de rucola om met de tomatenvinaigrette en schep wat sla op het geroosterde brood. 5)Beleg het brood met laagjes gegrilde perzik, ananas en plakjes brie en tot slot nog wat rucola. Dek af met de bovenkant van het brood. 6)Leg het broodje terug op de grill en druk stevig aan door er een gietijzeren pan op te leggen. Verwarm tot het brood goudbruin wordt en de kaas begint te smelten.

Onze selectie

You might also like

x