NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greek: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Peer in bacon

Voor:
2 PERS.

Ingrediënten:

• 12 plakjes bacon
• 3 grote Del Monte® peren, geschild en in 12 kwarten, of 1 blik Del Monte® halve peren 420gr in 12 kwarten
• 150gr rode druiven, gehalveerd
• 1 zak gemengde sla
• 150gr pecan noten, gehakt
• 150gr geraspte Pecorino Romano kaas
• Vinaigrette op basis van balsamico azijn

Bereidingswijze:

1)Verwarm de oven voor op 180 graden C. 2)Wikkel ieder kwart peer in een plakje bacon en zet vast met een prikker. 3)Leg ze in een pan en bak ongeveer 10 minuten op een laag pitje. Meng intussen in een grote kom de sla met de pecan noten, druiven en Pecorino Romano. Leg de peren op de sla. 4)Serveer met de vinaigrette.

Onze selectie

You might also like

x