NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Italy: IT

Netherlands: NL

Polish: PL

Spain: ES

Sweden: SE

Pittige wok met mandarijnen

Voor:
4 PERS.

Ingrediënten:

• 50 cl sesamolie
• 100gr prei in plakjes
• 1 teentje gehakte knoflook
• 150gr champignons, in vieren
• 125gr sojascheuten
• 50 ml zoete chilisaus
• 1 el sojasaus
• 1 el ketjap manis
• 1 blikje Del Monte® Mandarijnen op sap 321gr
• 60gr verse spinazie
• Zout, Peper
• Jasmijn rijst

Bereidingswijze:

1)Giet de mandarijnen af. Doe de zoete chilisaus, sojasaus en ketjap manis in een kom en klop tot een marinade. 2)Verhit de sesamolie in een wok of braadpan. 3)Voeg de prei, garnalen, knoflook, champignons en sojascheuten toe. Roerbak 2 minuten en voeg dan de marinade toe. Roerbak nog 2 minuten. Voeg de mandarijnen en spinazie toe en haal de pan van het vuur en warm nog kort door. 4)Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de jasmijn rijst.

You might also like

x