Onze website maakt gebruik van cookies, waaronder eventueel ook cookies van derden, om reclame te sturen die voor u relevant is. Voor meer informatie over welke cookies we gebruiken en waarom, klik hier. Als u verder gaat op onze website, nemen we aan dat u deze cookies accepteerd.

OK

Pittige wok met mandarijnen

step1Giet de mandarijnen af. Doe de zoete chilisaus, sojasaus en ketjap manis in een kom en klop tot een marinade.

step2Verhit de sesamolie in een wok of braadpan.

step3Voeg de prei, garnalen, knoflook, champignons en sojascheuten toe. Roerbak 2 minuten en voeg dan de marinade toe. Roerbak nog 2 minuten. Voeg de mandarijnen en spinazie toe en haal de pan van het vuur en warm nog kort door.

step4Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de jasmijn rijst.

Ingredi├źnten

4 Voor

  • 50 cl sesamolie
  • 100gr prei in plakjes
  • 1 teentje gehakte knoflook
  • 150gr champignons, in vieren
  • 125gr sojascheuten
  • 50 ml zoete chilisaus
  • 1 el sojasaus
  • 1 el ketjap manis
  • 1 blikje Del Monte┬« Mandarijnen op sap 321gr
  • 60gr verse spinazie
  • Zout, Peper
  • Jasmijn rijst

Onze selectie

  • Del Monte Europe Light Mandarin with Artificial Sweetener
    Mandarijnpartjes Light
  • Mandarijnen op Vruchtensap