NL

Europe: EN

Belgium: FR | NL

France: FR

Germany: DE

Greece: GR

Italy: IT

Netherlands: NL

Poland: PL

Russia: RU

Spain: ES

Sweden: SE

United Kingdom: EN

Flammkuchen met perzik en blauwe kaas

Voor:
2 PERS.

Bereidingswijze:
15 minuten

Cooking Time:
5 minuten

Ingrediënten:

• 2 lente-uitjes
• 75 g blauwe kaas
• 25 g amandelen
• 1 rol deeg voor flammkuchen (of dun pizzadeeg)
• 125 g verse room
• 200 g Del Monte Perzik partjes
• 5 g verse salie
• 2 el honing
• 2 handjes rucola
• Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1)Verwarm de oven voor op 230°C. 2)Snijd de lente-ui in dunne ringen en verkruimel de blauwe kaas. Hak de amandelen grof. 3)Rol het deeg uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en besmeer met de verse room. 4)Verdeel de Perzikpartjes, blauwe kaas en blaadjes salie over de flammkuchen. Bestrooi met de amandelen en besprenkel met de honing. Kruid af met zout en peper. 5)Bak de flammkuchen 12-15 minuten in de oven tot de randjes goudbruin zien. 6)Verdeel de rucola en lente-ui over de flammkuchen en snijd in stukken.  

Meer lekkere recepten

x